4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Groepsuitstap
 
Adventure
 Paintball
 Quad rijden
 Rondvaart
 Sportief
 Stadstocht
 Zeevissen

Ballonvaart

Ballonvaart

Ballonvaart maken in een heteluchtballon met een professionele ballonvaarder.

LMJ Ballonvaarten - Zomergem (Oost-Vlaanderen)


Bent u op zoek naar een uniek geschenk?
Wilt u zelf eens een adembenemend avontuur beleven?
Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Dagelijks organiseren wij prachtige ballonvaarten in geheel Vlaanderen, voornamelijk in de streek rond Gent, Brugge, Roeselare, Kortrijk, Waregem, Oudenaarde, Aalter en Eeklo.

LMJ Ballonvaarten is een familiebedrijf en staat garant voor een persoonlijke, professionele en vriendelijke begeleiding.
Om het gezellig te houden verzorgen wij ballonvaarten tot maximaal 7 passagiers in een ruime en comfortabele mand. Bij ons dus geen grote groepen, zo geniet u als passagier meer persoonlijke aandacht. Hierdoor kunnen wij u de mooiste ballonvaarten aanbieden, dicht bij huis.

U kunt deze unieke belevenis al boeken vanaf 1 persoon. Bovendien bieden wij correcte prijzen en garanderen wij een onovertroffen prijs/kwaliteitsverhouding.

Kortom, wij zijn de specialist in het verzorgen van onvergetelijke ballonvaarten!

www.lmj-ballonvaarten.be
 


LMJ-Ballonvaarten

 

 

American Ballooning - Nazareth (Oost-Vlaanderen)


Een Ballonvaart is de meest comfortabele manier om onze wijde wereld te observeren vanuit een uniek perspectief. Koud is het niet daarboven. De temperatuur daalt slechts met 1° per 150 meter. Doordat de ballon wordt meegevoerd door de wind, is het temperatuurverschil met de grond nauwelijks te merken. Daardoor volstaat vrijetijdskleding tijdens een ballonvaart.
Last van hoogtevrees? Geen probleem: omdat je in een luchtballon geen contact hebt met de grond, heb je ook geen hoogtevrees! Vraag het maar aan onze piloot...!!!

Een Ballonvaart doen we juist na zonsopkomst of juist voor zonsondergang en dit omwille van de stabiliteit van de lucht. Wij blijven aan de grond bij te veel wind, neerslag of te beperkt zicht.
Wij willen dat je optimaal geniet van je vaart. Indien op de vooropgestelde dag de meteo ongunstig blijkt, dan varen wij op een alternatieve dag, bepaald in onderling overleg.

Per Ballonvaart kunnen er met de “kleine Opel Willy’ ballon tot 7 passagiers meevaren, met de “grote Opel Willy’ luchtballon tot 12 passagiers en met “Nelly-B”, de roze olifant, tot 3 passagiers. Wij aanvaarden boekingen van 1 tot ... passagiers. Ook uw groepsactiviteit verzorgen wij tot in de puntjes. De gegarandeerde vaartijd bedraagt minimum 1 uur en kan uitlopen tot 1u45.
In deze tijd overbruggen we zo’n 10 tot 40 kilometer, afhankelijk van de windsnelheid en de landingsmogelijkheden. Voorzie voor het hele “ballonvaart gebeuren”, vanaf de samenkomst tot de terugkeer op de start plaats ongeveer 4 uur. Na de landing wordt er nog wat nagepraat bij een glaasje champagne over de unieke en onvergetelijke ervaring die je rijker bent. Elke passagier krijgt dan ook zijn persoonlijk luchtwaardigheidscertificaat overhandigd, samen met een uniek cadeautje.

Wij varen hoofdzakelijk in Oost Vlaanderen. Op verzoek echter organiseren we ballonvaarten over heel Vlaanderen en Wallonië, indien vaartechnisch mogelijk uiteraard. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

We varen met luchtballons van het merk ‘Cameron”. Dit merk is de absolute top in de ballonwereld! Onze vloot is gloednieuw en alle uitrustingen beantwoorden aan de strengste veiligheidsnormen.

Ballonvaren is het hele jaar mogelijk.

www.american-ballooning.be
 


American-Ballooning

 

 

Balloon Promotions bvba - Sinaai (Oost-Vlaanderen)


Balloon Promotions werd in 1987 opgericht en organiseert vluchten over zowat de hele wereld.
De activiteiten van Balloon Promotions situeren zich op drie niveaus:

• Balloon Promotions maakt ballonpubliciteit met ‘corporate balloon’ voor grote bedrijven en
  multinationals.

• Balloon Promotions organiseert luchtdopen voor bedrijven en particulieren.

• Balloon Promotions is sinds 1982 officieel Cameron Dealer.

Balloon Promotions bvba
Helsvuurstraat 9
B-9112 Sinaai
Tel. 03 / 722 00 88
Fax 03 / 772 67 65
info@balloon-promotions.be
www.balloon-promotions.be

 


Balloon Promotions

Balloon Promotions

 

 

Admiral Ballonvaarten - Heers (Limburg)


Admiral Ballonvaarten opereert vanuit Belgisch Limburg en wordt gerund door de familie Mathei.
Wij bieden u professionele ballonvaarten aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven (incentives).

René Mathei is onze piloot. Hij is ingenieur van opleiding en heeft 25 jaar ervaring in de luchtvaart als vliegtuig- en ballonpiloot.
Onze VREDESBALLON werd in Duitsland gebouwd in 1998 en heeft een inhoud  van 4000 m3 warme lucht. Zijn totale hoogte is 29m met een doormeter van  23m. In deze korf is er plaats voor maximaal zes passagiers.

Onder het moto "alleen wie vrede brengt, mag vrede verwachten" is onze knalrode ballon voorzien van een witte vredesduif.
Deze duif heeft een vleugelspan van 19 meter.
Met het groene twijgje in de bek is zij het internationale symbool voor vrede en vrijheid. Door de speciale constructie van  de ballon, is het alsof de duif gedurende de vaart rond de ballon zweeft.

Voor grotere groepen reserveren wij graag onze ballon met mand voor max. 12  personen.
Het "Admiral Ballonvaarten team" staat altijd paraat.

Admiral Ballonvaarten
Nieuwesteenweg 249
B-3870 Heers
Tel. 011 / 48 43 23
info@admiralballooning.be
www.admiralballooning.be
 


Admiral Ballonvaarten

 

Home