4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Culinaire workshops
 
Chocolade workshop
 Degustatie
 Kookworkshop
 Taarten maken
 Workshops

Cocktail
workshop

Cocktail workshop

Onder deskundige begeleiding leren cocktails maken tijdens een cocktail workshop.

 Cocktail workshops in Zuid-Limburg Nederland


cocktail workshop Zuid-Limburg

Tijdens deze workshop cocktails shaken kun je een cocktail maken op basis van ťťn van de recepten, maar je mag ook een eigen creatie bedenken.

Onze cocktail shakers kennen hun klassiekers, weten wat de trendy cocktails zijn en ze kunnen je alles vertellen over de drankjes die gebruikt worden. Zo is een cocktail pas een cocktail indien er minimaal drie ingrediŽnten inzitten, waarvan er twee drinkbaar moeten zijn en ťťn alcohol moet bevatten. Een bloody mary, bestaande uit Wodka, tomatensap, Worcestersaus, Tabasco en specerijen is dus een cocktail. Als het gemengde drankje maar uit twee dranken bestaat, zoals een rum-cola, dan is het een samengestelde drank (ook wel mixdrank genoemd) en geen cocktail. Veel gebruikte ingrediŽnten tijdens de cocktail workshop zijn gedistilleerde dranken, likeuren, siropen, vruchtensappen, en soms koolzuurhoudende frisdranken.

Het is ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te maken, de zogenaamde mocktails of virgins. Deze doen echt niet onder voor de cocktails met alcohol. Het zijn vaak frisse fruitige cocktails die je een heerlijk zomers gevoel geven. Geef van tevoren dan wel even aan hoeveel personen dit willen.

Aantal deelnemers: vanaf 10 personen.

Duur: 2,5 uur.

 Informatie aanvragen

Naam:

E-mail adres:

Bericht:

Er worden geen cookies op de
website 4Feest.be gebruikt.

 

Home