4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Events
 Bedrijfsfeest
 Bedrijfsuitstap
 Huwelijksverjaardag
 Teambuilding
 Themafeest
 Trouwfeest

 

Evenementen
bureau

Evenementenbureau

Uw event, incentive, teambuilding of bedrijfsevenement door een evenementenbureau op maat laten verzorgen.

The Outsider Coast - Nieuwpoort (West-Vlaanderen)


The Outsider-Coast beschikt over een heel gamma van activiteiten aan de kust of in Brugge.
In het pakket zitten o.a. zeerafting, zeekajak, zeilwagenrijden, golfsurfen, diverse touwenparcours, steptochten, piratenpotpourri, strandsporten.....

Zowel voor kinderen als volwassenen hebben wij aangepaste programma’s in petto.
Speciale programma’s en incentives voor bedrijven vindt u onder “Company Events”.
De sportieve activiteiten die wij aanbieden zijn gekruid met actie en avontuur in een prachtige omgeving, en bieden talrijke mogelijkheden voor samenwerking, overleg en communicatie.

Alle activiteiten worden begeleid door gespecialiseerde monitoren en staan borg voor een hele of halve dag amusement. U kan de programma’s naar hartelust combineren tot een volledige dag of, waarom niet, een gans weekend of hele week.

The Outsider-Coast
Brugsevaart 50
B-8620 Nieuwpoort
Tel. +32 (0)58 / 23 14 04
Fax +32 (0)58 / 24 21 80
info@theoutsidercoast.be
www.theoutsidercoast.be
 


The Outsider Coast

 

 

Dizzy Adventure


GPS City Games - Spy Game - Geo Game - Treasure Quest - Kids GPS Game

Zoek je een leuke teambuilding voor je bedrijf, vereniging of wil je iets spannends doen met je vrienden, of een leuke vrijgezellendag, of een leuk verjaardagsfeestje voor de kids?
Contacteer ons dan vlug!

Wij hebben een aanbod van spannenden GPS Games in Oostende, Leuven, Antwerpen, Diest en Tongeren. Of we maken er één op maat ...

www.dizzyadventure.com
 


Dizzy Adventure games

 

 

Event Mosaic - Brugge (West-Vlaanderen) / Gent (Oost-Vlaanderen)


Event Mosaic biedt als evenementenpartner in Vlaanderen diverse diensten en programma‘s om uw medewerkers en klanten te motiveren. Het passende antwoord zoeken voor uw vraag, het creatief samenstellen en uitvoeren van een geslaagde evenementenmozaïek, is ons vak. Sinds haar start in 2001 werkte Event Mosaic in vertrouwen voor meer dan 2500 klanten.

Corporate Events
Dit zijn op maat gecreëerde bedrijfsevenementen zoals bv. personeelsfeesten, opendeurdagen, persvoorstellingen of productlanceringen. Alle klanten worden nauw betrokken bij de uitwerking van al die evenementen.

Meeting & Coaching
Event Mosaic heeft twee coaches in huis met elk hun specialisatie. De zin om te coachen is gegroeid uit de jarenlange begeleiding en observatie van collectieve patronen en denken in de groep tijdens hun teambuilding en/of event of meeting.
Wij zijn erop gericht het bewustzijn van het team te vergroten en het denken en handelen op een communicatieve manier in ontwikkeling te krijgen. Tal van onderwerpen mogelijkheden zijn mogelijk.

Incentives & Teambuilding
Onze formats bieden u een ruime selectie aan creatieve formules waarvan u met uw volledig team ten volle kan genieten. Naast een aantal stadsgebonden formules over heel Vlaanderen en Brussel kunnen diverse concepten ook op uw eigen locatie gebracht worden. Sfeerversterkende teambuilding formules, verrassend ontdekkend, sportieve of regelrechte avontuurlijke programma‘s, culinaire uitdagingen of indoor entertainment; allen zijn ze vertegenwoordigd in ons aanbod. Voor elk wat wils, voor elk budget en steeds met de grootste zorg afgewerkt.

Incentive Travel
Tijd om eens met uw bedrijf te herbronnen of een uitstap met uw medewerkers of klanten naar de Ardennen of één van onze buurlanden te ondernemen?
Wij selecteerden een aantal zelf bezochte dichtbij bestemmingen voor u en brengen deze trip naar een hoger niveau door een aantal streekgebonden activiteiten en unieke locaties voor u open te stellen. Gekoppeld aan de organisatie van een congres of seminarie, genieten blijft hier een belangrijk peiler!
Projecten op maat naar de diverse uithoeken van deze aardbol zijn een tweede optie en worden steeds in nauw overleg naar specifieke wensen uitgewerkt.

Event Mosaic - Bruges Office - Tel. +32 50 39 15 89 - bruges@eventmosaic.be

Event Mosaic - Ghent Office -  Tel. +32 (0)9 329 66 65 - ghent@eventmosaic.be

www.eventmosaic.be
 


Event Mosaic

Event Mosaic

 

 

CONRAD CONSULTING N.V. - Hasselt (Limburg)


Dat “the medium the message” is, wist u ook al lang. De vraag is echter welke boodschap we willen overdragen, wanneer, waar en naar wie toe? In een oceaan van communicatieprikkels verdrinken vele boodschappen immers in het niets.

Of het nu gaat om de organisatie van een personeelsfeest of een groots evenement, het verzorgen van een mailing of om de begeleiding van een persconferentie, een maximaal rendement blijft toch de hoofddoelstelling, niet?
Dat bereikt u als u een beroep doet op Conrad Consulting.

“Het huis van Conrad Consulting” garandeert u de meest complete communicatie en organisatie. Onze jarenlange ervaring, know-how, technologische en logistieke ondersteuning, gekoppeld aan originaliteit, ideeën en oplossingen op maat, zorgen ervoor dat uw doelstellingen optimaal worden bereikt.

We kunnen twee groepen onderscheiden:
• Bedrijven en overheidsinstellingen doen beroep op onze diensten als full service evenementen
  bureau en onze “Event Marketing” ervaring.
• Verenigingen uit de profit- en non profit sector wenden zich tot ons met diverse vragen.

Meestal neemt Conrad Consulting een aantal praktische taken voor zijn rekening:
concept-ontwikkeling, locatie-advies, animatie voorstellingen, media-berichtgeving, mailings, sponsorwerving, drukwerk begeleiding, verspreiding publi-materiaal, levering tenten, catering, hostessen, walkie talkies, security,... e.a.

Conrad Consulting N.V.
Veldstraat 147
B-3511 Hasselt
Tel. 011 / 85 04 10
Fax 011 / 87 20 34
info@conrad-consulting.be
www.conrad-consulting.be

 


Conrad Consulting

 

 

VANNUCHI EVENTS, it’s all about the attitude... - Gent (Oost-Vlaanderen)


Bent u op zoek naar een professionele event planner die uw evenement tot in het kleinste detail verzorgt? Vannuchi Events biedt u een uniek custom made concept volledig naar uw wens, in een aangepast kader.

Een feilloos gevoel voor etiquette, een natuurlijke flair voor de juiste locatie en een aangeboren organisatietalent
vormen de hoekstenen van Vannuchi Events. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of privé-feest; u zoekt een weddingplanner of wil een cocktail workshop laten doorgaan, Vannuchi Events zet uw fantasie om in werkelijkheid!

Vannuchi Events verleent een complete service die gaat van het zoeken naar een origineel thema en een unieke locatie, over het verzorgen en versturen van stijlvolle uitnodigingen, tot het opbouwen van de setting, de verfijnde catering, een exclusieve aankleding of een boeiende en verrassende animatie.

De individuele wensen van onze klanten staan helemaal centraal en worden doelgericht vertaald in een uniek gebeuren waar de genodigden steevast nog lang over napraten.

VANNUCHI EVENTS
Wazenaarstraat 3i
B-9050 Gent

info@vannuchi-events.be
www.vannuchi-events.be

T +32(0)9 324 85 32
M +32(0)477 72 25 26
F
+32(0)9 336 82 87

WEDDINGPLANNING – FAMILIEFEESTEN – THEMAFEESTEN – VERJAARDAGEN – COMMUNIES – BABYBORRELS – PERSONEELSFEEST -
FAMILY DAY - TEAMBUILDING - WORKSHOP – OPENDEURDAGEN – MODEDEFILES - .........
 


Vannuchi Events

 

Home