4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Feesten
 Babyborrel
 Bedrijfsfeest
 Communiefeest
 Huwelijksverjaardag
 Kinderfeest
 Trouwfeest
 Feestartikelen
 Decoratie
 Feestwinkel

Feest taart

Feest taart

Taart bestellen. Taarten en cupcakes bestellen voor het vieren van een speciale gebeurtenis.

Patisserie Schoenaers - Antwerpen


Schoenaers is vooral gekend voor zijn bruidstaarten, verjaardagstaarten, kindertaarten en andere taarten volledig op maat van de wensen van de klant.
Het patisserie-assortiment is enorm uitgebreid.
Het ruim taartenaanbod doet watertanden, om nog maar te zwijgen van de overrompelende keuze aan soufflés, ijstaarten, profiterollekes en zoveel andere verleidelijke smaakmakers.

Schoenaers staat synoniem voor kwaliteit. Alle produkten worden in eigen huis bereid en zijn steeds dagvers!
Op ambachtelijke wijze, dat proeft u!

Ons team laat u lekker genieten!

Patisserie Schoenaers
Belgielei 109
B-2018 Antwerpen
Tel. 03 / 230 71 98

www.schoenaers.be
 


 

 

Sprookjestaarten - Genk (Limburg)


Bij 'Sprookjestaarten' vind je de lekkerste en leukste taarten.

Er zijn taarten voor alle gelegenheden: voor geboorte-, kraam-, doop- en vrijgezellenfeesten, van verjaardagen, jubileums, communie en bruidstaarten tot openingen én gewoon zomaar. Alles naar úw wens!

Of het nu voor 10 of 100 personen, of meer is, geen enkel probleem!

Wij maken taarten, cupcakes en koekjes op maat, naar úw wens en úw smaak. Van Assepoester, Sneeuwwitje, Ariel, Dora, Diego tot aan Hannah Montana, Ben10.... noem maar op. Alles kan!

Taarten voor volwassenen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Een taart met het thema van de hobby van de jarige, zijn / haar favoriete drank. Opening van uw zaak? Laat uw taart, cupcakes of koekjes maken met het logo van de zaak, etc.

Een taart speciaal naar uw behoeften? Geen probleem, 'Sprookjestaarten' gaat samen met U de uitdaging aan. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos en (bijna ) alles is mogelijk. Alle taarten zijn een 'pièce unique'.

Kijk gerust eens naar de foto's of de leuke reacties in het gastenboek, en bij vragen.....aarzel niet om mij te contacteren.

Veel taartplezier!

www.sprookjestaarten.be
 

Sprookjestaarten - cupcakes

Sprookjestaarten - de lekkerste taarten

 

 

Biscuit Katleen - taarten, koekjes, cupcakes ...


Katleen Van Haute is patissière-cakedesigner. Van jongs af heeft Katleen een passie voor originele taarten. Zij volgde een klassieke patisserie-opleiding en tal van workshops en demo’s in binnen- en buitenland.

Het concept is eenvoudig en duidelijk: exclusieve taarten, koekjes, cupcakes … op maat, alles zelf gemaakt met de beste ingrediënten!

Bruidstaarten

Klassiek, extravagant of juist heel sober? Gigantisch groot? Hoe ziet jullie gedroomde bruidstaart eruit? Biscuit Katleen tovert de mooiste droomtaarten.

Hoe gaan we te werk? Vaak hebben bruid en bruidegom al een eerste idee. Zo niet sturen we via mail enkele ontwerpen. Dat geeft ons een eerste beeld van wat jullie leuk vinden. Daarna komen we tot bij jullie met enkele proevertjes met de smaken die jullie voorkeur wegdragen. We bespreken samen de mogelijkheden. Vervolgens maken we een voorstel op en een schets. Dit is dan de basis om verder te verfijnen. Indien nodig maken we nog een volgende afspraak, tot we jullie droomtaart hebben uitgewerkt.

Feesttaarten
Verjaardag? Geboorte? Doop? Kerstmis? Pasen? Sinterklaas? Valentijn? Vier je een huwelijksverjaardag? Wens je iemand een taartje aan te bieden als geschenk? Of zomaar? Voor elke gelegenheid maakt Biscuit Katleen een leuke en lekkere taart.

Alles is mogelijk qua vormen en afwerking!

Themapakketten
Hou je van een lijn doorheen je feest? Dan kunnen we taart, koekjes, cupcakes,... afstemmen op elkaar en jouw feestthema.
Heb je iets speciaals in gedachten, alles is bespreekbaar!

Bij een feest horen ook bedankjes! Wat dacht je van een koekje in de vorm van een bruidskleed of een taartkoekje met jullie beide namen op?
Voor de doop, communie of verjaardag van je kind een koekje zoals het geboortekaartje, de uitnodiging of zijn favoriete knuffel?

Of een koekje als naamkaartje?
Of een eenvoudig maar stijlvol cupcakeje in hetzelfde thema als je feest?

www.biscuitkatleen.be
 


Biscuit Katleen - verjaardagstaart

Biscuit Katleen - feesttaart

 

Home