4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Cadeau
 Cadeau tips

 Bedrijfsuitstap
 
Bedrijfsfeest
 Bedrijfsuitstap
 Bedrijfsworkshop
 Evenementenbureau

Relatie
geschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken, premiums en gifts als blijk van waardering of als bedankje voor uw gast.

Stravers Promotions Relatiegeschenken


Relatiegeschenken en promotieartikelen voor al uw wensen

Voor relatiegeschenken, premiums, give aways en reclameartikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Stravers staat al vele tientallen jaren voor kwaliteit en een riant assortiment trendy en originele artikelen. Sinds enkele jaren is ons assortiment uitgebreid met een ruim aanbod milieuvriendelijke relatiegeschenken. Wij leveren naar uw wens: zowel mťt als zonder opdruk.

Stravers Promotions B.V. is gevestigd op industrieterrein "De Rieze" te Ulft (Gelderland).

Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom waar een groot scala aan producten (relatiegeschenken, reclameartikelen etc.) zijn te vinden, onze deskundige verkoopmedewerk(st)ers informeren u graag over onze producten.


www.stravers.nl
 


Stravers Promotions

 

 

Wijnkasteel Genoels-Elderen - Riemst (Limburg)


Tussen Tongeren en Maastricht, langs de oude romeinse heirbaan, in de gemeente Riemst ligt het enige wijnkasteel van BelgiŽ.
Niet per toeval, aangezien de Romeinen reeds wijngaarden hadden in deze streek.

Wijnkasteel Genoels-Elderen is met 22 hectaren wijngaarden het grootste wijndomein in het land en verwelkomt jaarlijks 15.000 bezoekers. Deskundige gidsen leiden U door het park, de wijngaarden, de rozentuin, de stokerij, het pershuis en 13de eeuwse wijnkelders. Maak van uw bezoek een dag in Limburg. Geniet van specialiteiten in nabije restaurants en bezoek bezienswaardigheden in de omgeving.

Geschenkverpakkingen


Kasteel Genoels-Elderen met zijn eeuwenoude wijncultuur produceert wijnen van topkwaliteit. De wijnen maken deel uit van de "Gecontroleerde Oorsprongsbenaming - Haspengouwse Wijn of Vlaamse mousserende kwaliteitswijn" (Appellation d'Origine ContrŰlťe). In het verleden hebben we internationale medailles gewonnen op de "Mondial" en de "Chardonnay de Monde" en alle opeenvolgende jaren "Beste wijn van BelgiŽ". Sinds 2007 nemen wij aan geen wedstrijden meer deel.

Goede wijn is feest en romantiek, vooral van eigen bodem. De gulle gever zal hiervoor gewaardeerd worden zowel bij het ontvangen
als ook bij het genieten ervan. Dit geschenk getuigt van goede smaak en nationale trots.


Wijnkasteel bvba
Kasteelstraat 9
B-3770 Riemst
Tel. 012 / 39 13 49
Fax 012 / 26 40 68

info@wijnkasteel.com
www.wijnkasteel.com
 


Wijnkasteel Genoels-Elderen

 

 

ART and ADVICE - Hasselt - Stevoort (Limburg)


Als eerste zelfstandige project in BelgiŽ vormt A & A een link tussen kunst en het bedrijfsleven. Meer dan 15 jaar ervaring en expertise, brede contacten in de kunstwereld en een verregaande service, gekoppeld aan correcte prijzen resulteren in een steeds groeiend aantal tevreden klanten.

A & A is een onafhankelijk kunstadviesbureau met een uitgebreid aanbod kwaliteitsvolle hedendaagse kunstwerken. Wij selecteren streng in functie van elke individuele klant.
Wij garanderen een no-nonsense invulling van uw wensen op een no cure no pay - basis. U kunt bij A & A ook terecht voor exclusieve relatiegeschenken en businessgifts.

Een kunstwerk met blijvende waarde, meestal exclusief voor u gerealiseerd, geeft blijk van de speciale aandacht die u heeft voor uw personeel of zakenrelatie.

ART and ADVICE
Head Office & Showroom

Kermtstraat 118
B-3512 Hasselt - Stevoort
Tel. +32 (0)11 / 85 12 24
Fax +32 (0)11 / 85 12 30

info@artandadvice.com
www.artandadvice.com
 


ART and ADVICE

 

Home