4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Feestlocaties
 
Feestzaal
 Groepsaccommodatie
 Landgoed
 Partyboot
 

Restaurant

Restaurant

In een sfeervol restaurant met collega’s, familie of vrienden feestvieren en genieten van een gastronomisch diner.

Restaurant Feestzaal Ten Dauwe - Aalter (Oost-Vlaanderen)


Restaurant Ten Dauwe staat al jarenlang garant voor een verfijnde keuken met dagverse topproducten. Wij presenteren u een brede waaier aan culinair hoogstaande gerechten en doen dit in een stijlvolle omgeving. Kortom, we schotelen u een zinnenprikkelende ervaring voor.

In het restaurant is er plaats voor 60 personen. Er is daarnaast ook nog een privé-salon en een feestzaal.

Onze feestzaal in Aalter is gelegen langs het kanaal Brugge Gent, net op de grens van Aalter en Sint-Joris Beernem, een idyllisch plekje op de buiten en toch centraal gelegen tussen Oost- en Westvlaanderen. Op amper 5 minuutjes van de afrit E40 Aalter en Beernem.

In onze feestzaal te Aalter stellen wij graag 3 ruimtes ter beschikking die volledig privé gebruikt kunnen worden.
• Ons privé-salon: tot 40 personen
• Ons restaurant: tot 90 personen
• Onze feestzaal: tot 300 personen (deze kan in 3 compartimenten worden ingedeeld)

Volgens de grootte van jullie feest stellen we de meest geschikte ruimte voor:
• Huwelijksfeesten: helemaal op maat volgens uw wensen en budget
• Communiefeesten: zeer kindvriendelijk, speeltuin, kindermenu's
• Familiefeesten: verjaardagsfeesten, jubileums, verrassingsfeesten, alle familiefeesten
• Babyborrels: zowel babyrecepties, maar ook dessertbuffetten of andere mogelijkheden

Ook voor bedrijven zijn we de ideale feestzaal te Aalter: centrale ligging, ruime parking, ruime feestzaal met alle voorzieningen, bedrijfsfeesten en personeelsfeesten, zakendiners, maar ook seminaries, productvoorstellingen, ...

Ons interieur is rustiek modern met hedendaags karakter en vele lichte kleuren. Onze prachtige tuin en verwarmd terras zijn onze grote troef voor alle recepties zowel in de zomer als de winterperiode.

Tel. 09/374 59 81

info@tendauwe.be
www.tendauwe.be
 


Ten Dauwe restaurant

Ten Dauwe feestzaal

 

 

Mangerie Hoveke van Barevelt - Beervelde (Oost-Vlaanderen)


Mangerie Hoveke van Barevelt is een restaurant in typische hoevestijl.
Het pittoresk landelijk gebouw anno 1886 ligt enigszins verscholen op de kruising van de Toleindestraat en de Heistraat in Beervelde, regio Groot-Lochristi.

't Hoveke betreden is een ervaring op zich.
Alsof de tijd er is blijven stilstaan. De authentieke muren en de eeuwenoude zoldering scheppen een kader van rust en ontspanning, opdat u optimaal zou genieten van spijs en drank. De gezellige, geborgen sfeer van het interieur draagt bij tot het welslagen van deze integere culinaire ervaring.

Op het eerste gezicht lijkt de gezellige ruimte beperkt tot tafeltjes voor een tete à tete of voor vier personen. Niets is echter minder waar. Het verlengde restaurant biedt plaats aan een tachtigtal genodigden.

Tijdens zomerse dagen is er plaats voor ruim veertig gasten op het zonovergoten terras.

Om een zo breed mogelijk publiek te kunnen bekoren, vindt u op de kaart van deze Mangerie een brede waaier aan gerechten.
Onze Chef brengt een klassieke keuken met een vernieuwende toets.

Zaal voor recepties, feesten, vergaderingen, seminaries tot 50 personen.

Tel. 09/326.09.00
info@hoveke.be
www.hoveke.be
 


Mangerie Hoveke van Barevelt

 

 

Restaurant - Feestzaal Geuzenhof - Massemen (Wetteren, Oost-Vlaanderen)


Gelegen middenin de velden, naast het Geuzenkasteel, vindt U deze prachtige hoeve. Oorspronkelijk de aanpalende kasteelhoeve met bijhorende schuren middenin het park, werd het Geuzenhof omgetoverd tot een klassevol restaurant waarbij de oorspronkelijke schuur dienst doet als feestzaal.

Gemakkelijk bereikbaar vlak aan de E40, op 15 minuten van Gent en Aalst.

Naast ons gastronomisch restaurant bieden wij ook tal van oplossingen aan grotere gezelschappen voor huwelijksfeesten, communiefeesten, babyborrels, rouwtafels, jubilea en verjaardagen, allerhande bedrijfsfeesten zoals klantendagen, incentives, personeelsfeesten, eindejaarsrecepties, seminaries,...

De grote feestzaal biedt plaats aan max. 160 personen en kan opgesplitst worden. Daarnaast beschikken wij over 2 ‘huiskamers’ met open haard voor max. 30 personen.

Elke zaal heeft een gescheiden ingang, een privé terras voor uw recepties bij mooi weer en een ruime privé-parking voor U en uw gasten.

Wij brengen u zowel in het restaurant als in de feestzaal een verfijnde keuken op gastronomisch niveau met een discrete en stijlvolle bediening. De ideale mix in dit prachtige kader.

Voor seminaries hebben wij tal van technische voorzieningen zoals draadloze microfoon, projector, scherm,...

Het Geuzenhof heeft een ruime privé-parking voor U en uw genodigden en een prachtig terras waar U kunt genieten bij mooi weer.

Wij hopen U weldra te mogen ontvangen.

Tel. 09/369 80 34
info@geuzenhof.be

www.geuzenhof.be
 


Feestzaal Geuzenhof

Restaurant Geuzenhof

 

 

La Grange - Massenhoven (Antwerpen)


Op zoek naar een prachtige locatie om iets te vieren? Of wenst u een kwalitatieve traiteur voor bij u thuis? La Grange is de geschikte partner voor alle recepties, diners, dans- en trouwfeesten. Wij bieden formules, op maat van uw wensen en budget, zodat u zelf heerlijk kan genieten van úw moment.

FORMULES OP MAAT VAN UW BUDGET EN WENSEN

Elk feest is uniek. Daarom denken we graag met u mee. Wenst u een walking dinner, een uitgebreid menu, of wil u enkel drank en hapjes aanbieden? Op maat van uw budget gaan we voor de juiste formule, uitgevoerd door een enthousiast en gemotiveerd zaal- en keukenteam. Onze gerechten zijn steeds bereid op basis van kwalitatieve producten. Hiervoor werken we regelmatig samen met ambachtelijke leveranciers uit de omgeving.

De feestzaal van La Grange, gelegen in het ‘Domein Montens’ te Massenhoven, bestaat uit een oude gerenoveerde schuur met een aanliggend terras, dat uitgeeft op een groene binnenplaats. De zaal biedt ruimte aan 20 tot 170 personen, gezeten aan ronde tafels en aan maximum 400 personen in geval van een klassieke receptie.
We beschikken over alle moderne infrastructuur, waaronder een muziekinstallatie en professionele biertap. Uw gasten kunnen hun auto plaatsen op de nabije ruime parking.

Tel. 03 484 65 56
info@la-grange.be
www.la-grange.be

 


La Grange

 

 

Hotel Lodewijk Van Male - Brugge (West-Vlaanderen)


Rustig gelegen aan de rand van Brugge, omgeven door een prachtig park. Bij ons kan u terecht voor een gezellig verblijf in het hotel, een heerlijk diner in het restaurant of voor een geslaagd feest in de feestzaal.

Hotel

Ons hotel beschikt over 16 gezellige verzorgde kamers. Alle kamers zijn voorzien van badkamer met ligbad en/of douche, toilet, haardroger, tv, telefoon en alle nodige comfort. s’ Morgens worden de gasten verwend met een uitgebreid ontbijt. Ruime private gratis parking. Rondom het hotel ligt een prachtig wandelpark met vijvers.

Restaurant

De familie “Derycke” en hun team bereiden er kwalitatieve en hoogstaande gerechten. Dagverse producten zijn de basis voor onze verfijnde gerechten. U kan zich eveneens laten verwennen door de geselecteerde wijnen uit onze wijnkelder.

Feestzaal

Salons “Lodewijk Van Male” is de ideale locatie voor uw feesten: huwelijk, communie, doop, jubileum, bedrijfevenementen, seminaries, ….
De prachtige tuin met tent is de droomlocatie voor elke receptie
Wij beschikken over verschillende zalen van 10 tot 220 personen. De zalen zijn uitgerust met air-conditioning en ingebouwde geluidsinstallatie.

Tel. +32 (0)50 / 35 57 63
www.lodewijkvanmale.be
 


Hotel Lodewijk Van Male

 

 

Restaurant Hof ter Rielen - Brugge (West-Vlaanderen)


Gelegen tussen de Kastelse bossen.
Hof ter Rielen heeft een exclusief restaurant, bistro, feestzalen, tuinterras en traiteurdienst met meer dan 30 jaar ervaring daarin.
Midden deze oase van groen is Hof ter Rielen gemakkelijk bereikbaar en is er een ruime parking voorhanden.

Wij verzorgen al uw feesten tot 200 personen en recepties tot 500 personen in onze zalen en zomertuin.

Om al een tipje van de sluier op te lichten, de enige beperking die Hof ter Rielen kent, zijn de seizoenen.
Niet het hele jaar kunnen wij u die malse asperges serveren omdat wij enkel met zelfbereide marktverse producten werken. Toch zijn wij ervan overtuigd dat u uw smaak terug zal vinden binnen het gamma van seizoensgebonden producten. Had u toch nog een andere suggestie?
Wij proberen altijd om aan uw wensen tegemoet te komen.

Tot binnenkort.

Restaurant Hof ter Rielen
Tel. 014 / 85 02 24
hof.ter.rielen@telenet.be
www.hofterrielen.be
 


Restaurant Hof ter Rielen

 

 

Cave du Roy - Brussel


Ons restaurant "Cave du Roy" bevindt zich op de Grote Markt van Brussel in België, beroemd door zijn architecturale geheel dat enig ter wereld is en opgenomen is in het werelderfgoed van de UNESCO. U bereikt het kloppende hart van de stad door de straatjes van het Oude Brussel in de onmiddellijke omgeving.

60 gasten kunnen lekker warm bediend worden, in de bescherming van de eeuwenoude muren van onze schitterende gewelfde kelder van de 17de Eeuw, onder het huis «l'Hermitage» dat in 1698 gebouwd werd.

Wie kan er een betere situatie bedenken om kennis te maken met de Brusselse ziel?
Het is zeker om die reden dat vele inwoners er hun bezoekers mee naar toe nemen, zodat ze de geschiedenis, de keuken en de gastvrijheid kunnen ontdekken die kenmerkend zijn voor onze hoofdstad.

Vanop het terras van de "Cave du Roy" hebt U een rechtstreeks uitzicht op het mooiste theater ter wereld, met het stadhuis en zijn 90 m hoge toren, het «Huis van de Koning» en de huizen van de gilden (einde 17de Eeuw).

In 1903, werd de kelder van de «l'Hermitage» ingericht als frituur; daar kwamen de tuinders en de kleine burgers mosselen met frieten eten.

Vandaag heerst de traditionele Brusselse keuken er al een eeuw lang, met een achtergrond van Brusselse muziek (flonflons): Carbonnades van Hoeilaert, Scampis à la blanche, Moules à la faro, ... gerechten bereid zoals vroeger.

Voor de fijnproeversperfectionisten kunt u een themafeest met vrienden of bedrijven boeken.

www.caveduroy.com
 


Cave du Roy

Cave du Roy

 

Home