4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Trouwen
 
Taarten
 Trouwfeest
 
Trouwvervoer
 Weddingplanner
 

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Een romantische trouwlocatie in België voor een onvergetelijke trouwceremonie.

Prachtige 4**** trouwlocatie Ardennen Landgoed Le Hérou


U bent op zoek naar een schitterende trouwlocatie voor uw onvergetelijke bruiloftsdag…
Een trouwfeest waar uw gasten nog lang over na zullen praten!
Een gebeurtenis die in uw herinneringen een ontuitwisbare indruk zal maken!
Het prachtige en weelderige 4**** Landgoed Le Hérou in de Belgische Ardennen is gelegen in een beschermd natuurgebied op 8 hectare privé landgoed.

Ons mooie grote park met terrassen garandeert een feestelijke en ontspannen ontvangst en is een ideaal decor voor uw fotosessies! Bij mooi weer de ideale plek voor uw trouwdiner!

Als er kinderen zijn kunnen die zich prima amuseren bij de speeltoestellen op het grote open speelveld in een veilige omgeving. Gezellig en sfeervol.

Binnen in het Landhuis zijn er diverse ruimtes om van elkaar en uw gezelschap te genieten. Het is mogelijk om met uw hele gezelschap te blijven overnachten tot 60 personen.

De livings met houtkachels of de sfeervolle bars met pooltafel en muziek. Met een klein of groot gezelschap, in alle gevallen ervaart u een uitstekende ontspannen sfeer.

Een grote keuken voor de cateraar, de vrijheid om te dansen en te feesten zonder buren in de directe nabijheid.

Een fantastische trouwlocatie!
Hier ervaart u een unieke trouwdag als geen andere!

Voor reserveren of informatie bel +31 70 512 44 44 of mail naar landgoedleherou@mtcoutdooreurope.nl of kijk op http://www.landgoedardennen.be
 


Landgoed Le Hérou - trouwlocatie Ardennen

Landgoed Le Hérou - trouwen in de Ardennen

 

 

Scala Feestzalen - Beveren (Oost-Vlaanderen)


F
eestzaal Scala in Beveren (Oost-Vlaanderen) is een bijzondere trouwlocatie voor uw huwelijk. Het gebouw daterende uit de jaren twintig, werd gebouwd in theater stijl met authentieke ornamenten en lambriseringen, vandaar de naam “Scala”.
Tot de jaren 70 was dit één van de Beverse bekende cinemazalen, waarna het gebouw een nieuwe bestemming kreeg als feestzaal. In 2000 werd het gebouw volledig gerestaureerd en wat voor de mogelijkheid lag in authenticiteit hersteld.

Trouwlocatie voor uw trouw met tal van mogelijkheden

Deze bijzondere trouwlocatie biedt een waaier van mogelijkheden, zowel wat de ruimte betreft als de keuze waaruit u uw menu kan samenstellen zijn schitterend. Vooreerst is er onze prachtige tuin waar tal van activiteiten kunnen doorgaan… van een burgerlijke viering tot een receptie behoren tot onze mogelijkheden.

Onze bijzondere feestlocatie kan onderverdeeld worden in 3 delen; onze tuinzaal met pergola, de sfeervolle en authentieke Cine zaal met haar sterretjeshemel en voor de wintermaanden een ontvangstruimte met geïntegreerde bar. Kortom deze trouwlocatie is de place to be om een schitterend huwelijksfeest te organiseren. Wij heten u graag welkom in onze unieke feestzaal.

Feestzalen Scala
Stationsstraat 40
9120 Beveren-Waas
gsm 0475 / 25 93 80
Tel.  03 / 775 79 44
Fax  03 / 755 75 14

info@feestzaalscala.be

www.feestzaalscala.be
 


Scala Feestzalen

Scala Feestzalen

 

Home