4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Vrijgezellenfeest
 Vrijgezellenfeest
 Vrijgezellenweekend
 

Vrijgezellendag

Vrijgezellendag

Vrijgezellendag organiseren voor de aanstaande bruid of bruidegom.

Dizzy Adventure


GPS City Games - Spy Game - Geo Game - Treasure Quest - Kids GPS Game

Zoek je een leuke teambuilding voor je bedrijf, vereniging of wil je iets spannends doen met je vrienden, of een leuke vrijgezellendag, of een leuk verjaardagsfeestje voor de kids?
Contacteer ons dan vlug!

Wij hebben een aanbod van spannenden GPS Games in Oostende, Leuven, Antwerpen, Diest en Tongeren. Of we maken er één op maat ...

www.dizzyadventure.com
 


Dizzy Adventure games

 

 

DO-IT-BOX, een kant-en-klaar-pakket voor de vrijgezellenworkshop - Geheel België en Nederland


Geef je binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan heeft Atelier Zus’nZo misschien een idee voor jou!

De DO-IT-BOX is een kant-en-klaar-pakket waarmee tijdens het vrijgezellenfeest een groot schilderij gemaakt kan worden van en voor het bruidspaar.

Waarom kiezen voor de DO-IT-BOX in plaats van een andere workshop?
• Het is snel: het kan op korte termijn, want binnen de week krijg je de DO-IT-BOX al toegestuurd
• Het kan altijd; je hoeft geen afspraak te maken, want de mensen van Atelier Zus’nZo moeten niet aanwezig zijn
• Het is goedkoper: omdat je alles zelf doet, spaar je euro’s uit

Hoe werkt de DO-IT-BOX?
Jij stuurt een foto op. Wij maken er een creatieve bewerking van, verspreid over verschillende canvasdoeken. De DO-IT-BOX met canvasdoeken, verf, borstels en een werkbeschrijving krijg je toegestuurd. Op het vrijgezellenfeest maakt iedereen zijn eigen doek.
Samen vormen al deze kunstwerken dan één groot schilderij.

Er zijn vier verschillende mogelijkheden:
DO-IT-BOX 1
9 doekjes van 30x30 cm (totale schilderij is 90x90 cm)
EUR 175

DO-IT-BOX 2
12 doekjes van 20x20 cm (totale schilderij is 80x60 cm)
EUR 175

DO-IT-BOX 3
12 doekjes van 30x30 cm (totale schilderij 120x90 cm)
EUR 200

DO-IT-BOX 4
16 doekjes van 20x20 com (totale schilderij 80x80 cm)
EUR 200

Op www.do-it-box.be vind je alle informatie over de DO-IT-BOX.

Of stuur een mailtje naar info@do-it-box.be.

 


DO-IT-BOX vrijgezellenfeest schilderen

DO-IT-BOX schilderij bruidspaar

 

 

The Outsider Coast - Nieuwpoort (West-Vlaanderen)


The Outsider-Coast beschikt over een heel gamma van activiteiten voor een vrijgezellendag aan de kust of in Brugge.

In het pakket zitten o.a. zeerafting, zeekajak, zeilwagenrijden, golfsurfen, steptochten, diverse touwenparcours, piratenpotpourri, strandsporten.....

Zowel voor kinderen als volwassenen hebben wij aangepaste programma’s in petto.

Speciale programma’s en incentives voor bedrijven vindt u onder “Bedrijfsevents & Teambuilding”.

De sportieve activiteiten die wij aanbieden zijn gekruid met actie en avontuur in een prachtige omgeving, en bieden talrijke mogelijkheden voor samenwerking, overleg en communicatie.
Alle activiteiten worden begeleid door gespecialiseerde monitoren en staan borg voor een hele of halve dag amusement. U kan de programma’s naar hartelust combineren tot een volledige dag of, waarom niet, een gans weekend of hele week.

The Outsider Coast
Viconiastraat 14
B-8620 Nieuwpoort
Tel. +32 (0)51 / 55 55 57
Fax +32 (0)51 / 55 52 80

info@theoutsidercoast.be

www.theoutsidercoast.be
 


The Outsider Coast zeerafting

The Outsider Coast blokarten zeilwagenrijden

 

 

GraffitiCompany - Trendy graffitiworkshop voor een vrijgezellendag in Limburg


Leer alle tricks van het graffiti spuiten van onze eigen graffiti artists. Zij zullen alles vertellen over graffiti en wat er bij komt kijken.

Stel je creativiteit op de proef en maak je eigen “tag”. Je tag bestaat uit 3D letters en is vaak de bijnaam van de deelnemer. Met deze tag kan je het graffiti spuiten een beetje oefenen en wat ontwerpen uitproberen. Als iedereen goed op dreef is, zullen we in groepen gezamenlijk een graffiti kunstwerk maken. Dit zal op onze mobiele muren van 2x5 meter gebeuren, genoeg plek voor iedereen dus!

Willen jullie echt als graffiti professionals deze workshop verlaten? Boek dan de graffiti extra workshop. Een uur extra, 3 in totaal, graffiti spuiten en extra muren om te gebruiken. Nog meer experimenteren en je creativiteit de vrije loop laten.
Aan het einde van deze workshop zal de Gouden Spuitbus uitgereikt worden aan de beste graffiti artist van die dag.
Een herinnering voor altijd aan deze fantastische workshop.

Wil jij liever een workshop helemaal aangepast aan jullie dag programma? Vermeld dat dan in de aanvraag, dan zorgen wij voor een programma op maat gemaakt voor jullie dag.

Boek nu dus deze fantastische workshop voor jouw vrijgezellendag in Limburg of bedrijfsuitje!

TVWorkshop
Nieuwstraat 34
5211 NL ’s-Hertogenbosch
T 073-6911280

E info@tvworkshop.nl

I www.graffiticompany.nl
 


Graffitiworkshop in Limburg

 

 

Indoor Paintball & Airsoft Antwerpen


Vrijgezellendag paintballen in Antwerpen

Zin in een bijzonder bedrijfsuitje, een spannende verjaardag, een leuk event met uw team of vereniging of een sportieve viering van uw jubileum, reünie of vrijgezellenfeest? In het nabij Antwerpen gelegen Rijkevorsel wordt u op uw wenken bediend door Indoor Paintball Antwerpen te Rijkevorsel, dé overdekte locatie voor veelzijdig amusement in een aangename en uitdagende ambiance!

Ons Paintball centrum biedt u alle mogelijkheden om paintball en airsoft te beoefenen. Kwaliteit, service, sfeer en veiligheid zijn daarbij gegarandeerd. Wij beschikken over twee indoorvelden met een oppervlakte van 2.500 m2. Deze zien er uit als een realistisch ‘slagveld’, compleet met bunkers, legertrucks, obstakels, bruggen, geluidseffecten en rook! Kortom: niet van echt te onderscheiden! Avontuur van a tot z!

Indoor Paintball Centrum Antwerpen is ook het adres voor airsoft, een boeiende variant op paintball. Airsoft onderscheidt zich van paintball door het gebruik van een niet van echt te onderscheiden wapen en ‘bb’s’, kleine biologisch afbreekbare plastic balletjes met een doorsnede van 6 mm. De toepassing ervan maakt het spel nog realistischer dan paintball.

U kunt bij Indoor Paintball Centrum Antwerpen boeken voor gezelschappen vanaf acht (tot honderd) personen. Daarbij heeft u de keuze uit diverse verschillende arrangementen op het gebied van paintball en airsoft. Daarnaast verzorgen wij in combinatie met paintball en/of airsoft desgewenst bowlen (in samenwerking met het nabijgelegen Domein De Meijerheide) en kunt u bij ons terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel, bittergarnituur of diner.

Onze accommodatie heeft gratis parkeerruimte. In ons pand vindt u behalve uitgebreide indoor-paintballfaciliteiten voldoende toiletten, kleedgelegenheid en lockers. We beschikken tevens over een gezellige bar.

Adres:
Indoor Paintball centrum Antwerpen
Merksplassesteenweg 104 Rijkevorsel (naast Hoogstraten)

Wij zijn binnen een half uur bereikbaar vanaf de plaatsen: Antwerpen, Turnhout, Eindhoven, Breda, Bergen op Zoom, Breda en Tilburg.

Website: www.indoorpaintballantwerpen.be
 


Indoor Paintball Antwerpen

Indoor Paintball Antwerpen

 

 

Cake Compny - Kluisbergen (Oost-Vlaanderen)


Cake Company ontwerpt uw taart of cupcakes voor elk feest of voor speciale vieringen.

Elke taart en cupcake van Cake Company is uniek in zijn soort. Nagenoeg alles is handgemaakt en eetbaar. Het boetseren van de figuurtjes of het maken van levensechte bloemen is zeer intensief en tijdrovend. Het is een ambacht en kunst op zich. Afhankelijk van uw wensen, zal de ene taart al meer werk vragen dan de andere. Uw feest wordt fantastisch met zo een unieke taart - om nooit meer te vergeten!

Workshop Taart maken op de vrijgezellendag

Een unieke taart kan een perfect middelpunt vormen voor groepen. Organiseer een workshop voor uw werknemers, met vrienden en vriendinnen of probeer eens een grappige of pittige taart voor uw vrijgezellenfeest.
Ik bied eveneens privé workshops voor mensen die graag een initiatie willen in de kunst van taart decoratie.

Kunstwerken met suikerpasta en marsepein, of taarten en decoraties in allerlei creatieve vormen zijn de specialiteit van de Cake Company.

Meer informatie: www.cake-company.be
 


Cake Company

 

 

KOKIMA adventurepark - Genk (Limburg)


Het adventurepark van Kokima O.S. ligt in het Provinciaal Domein Bokrijk te 3600 Genk. Twee paintball terreinen, een quad parcours en een groot terrein met challenge opdrachten zoals pamperpaal, team beam, spinnenweb, death-ride, klimmuur, reuzen ladder, Mohawk walk, ...

Uitermate geschikt voor teambuilding activiteiten, trophy's, vrijgezellendag, kick-off's, ...

Paintball
In het bos van het Kokima adventurepark te Bokrijk kunnen de deelnemers, uitgerust met semi-automatisch paintball geweer, verfkogels, overall en dubbelwandig masker om de ogen te beschermen, proberen de tegenstander uit te schakelen.
Bij een vrijgezellenuitstap sluiten we af met een konijnenjacht.

Laser paintball
Veilig, verfloos en pijnloos paintball beleven? Het kan allemaal bij KOKIMA en bovendien kan laser paintball in principe op elke locatie georganiseerd worden. Waar lasershooting vroeger indoor in een verduisterde ruimte met vest moest gebeuren heb je nu de mogelijkheid om outdoor, zonder vest, in teamverband de tegenstander uit te schakelen.

Challenge parcours
Help elkaar door de stormpiste en de mohawk walk, vind een oplossing om met z'n allen door het spinnenweb te geraken, overwin jezelf op onze semi-hoge pistes en vertrouw je team terwijl je de pamperpaal beklimt ... . Afhankelijk van het programma staat teambuilding of sensatie centraal. Ook zeer geschikt als vrijgezellenuitstap.

BBQ
Na een sessie paintball of challengeparcours heerlijk genieten onder de shelter, in het adventurepark, van een gezellige BBQ.
Brochetten, kip, worsten, groenten, sauzen, aardappelen, ... en dat allemaal midden in de natuur bij de gezellige warmte van de BBQ.

GPS zoektocht
Geïnspireerd door Geocaching werd een aantal GPS zoektochten ontwikkeld. De zoektochten hebben vaak een teambuilding touch door de combinatie met teamopdrachten.

Ladies and the city
Leuke GPS-zoektocht, afgestemd op een groepje dames die graag op een plezierige manier de modestad Hasselt willen verkennen. Ga op zoek naar alle waypoints en geef het antwoord op de vragen. Is de foto echt of hebben onze Photoshoppers hem bewerkt, hoeveel schoenwinkels vind je in deze straat, neem een foto waarop één van jullie stiletto's past, ...? Duur: ca. 3 uren

Selfcooking in de natuur
Tijdens een inspannend dagje adventure is het soms raadzaam om even te pauzeren om de innerlijke mens te versterken. In het Kokima Adventurepark staat een gezellige shelter. Alles staat klaar; gasbekvuren, stalen pannen, diverse ingrediënten, ... koken zal je echter zelf moeten doen!

Mountainbikes
Onder begeleiding wordt een tocht georganiseerd in de natuur, eventueel samen met een natuurgids die regelmatige pauzes inlast om wat uitleg te verschaffen over de flora en fauna.

Quads
Na een initiatie in de quadrijkunst op automatische 80/90cc quads en het overlopen van de veiligheidsvoorschriften kan het quadrijden op het oefenterrein en vervolgens op de bospaden in het adventurepark van start gaan.

KOKIMA Adventurepark

info@kokima.be

www.kokima.be
 


Kokima adventurepark

Kokima adventurepark

 

 

Atelier Steengoed - Lier (Antwerpen)


Atelier Steengoed is een kleurrijk winkeltje in hartje centrum van Lier.
Hier kan je van alles vinden van handbeschilderd servies, kindermeubeltjes met mozaïek tot een eigenzinnige collectie zilverjuwelen.
Alles voor kleine én grote prinsessen....

Keramiek beschilderen
Een vrijgezellenfeestje serviesbeschilderen samen met de vriendinnen van de bruid!
Beschilder samen het servies voor het toekomstig bruidspaar en personaliseer het aardewerk, wat een blijvende herinnering zal zijn voor hun trouwdag. Alle deelnemers beschilderen een aantal stuks. Er is een groot assortiment om uit te kiezen, zoals taartschalen, theepotten, borden, bekers, olie en azijn setjes, kommetjes, praline doosjes en nog véél meer.

Min 5, max 20 deelnemers. De workshop servies beschilderen duurt een 3-tal uurtjes en kan in de voor- of in de namiddag gereserveerd worden. 's Avonds na 18 uur kan ook op donderdag- of vrijdagavond.

Mozaïek

Samen met de bruid aan de slag en werken aan één groot stuk voor het bruidspaar. Bv. een grote spiegel, kapstok of bloempot.
Of ieder een kleiner werkstuk mozaïeken zoals een fotolijstje of theelichthouder.

Min 5, max 20 deelnemers (in ons atelier); voor grotere groepen kunnen we ook naar jullie komen!

Zilverklei
Ontwerp samen met de bruid een zilveren juweel.

Min 5, max 10 deelnemers (voor deze workshop werken we liefst met kleine groepjes om iedereen te kunnen begeleiden met ontwerp en uitwerking van het juweel). De workshop zilverklei is van 13u tot 17u30.

Voor het extra feestelijk te maken kan er bij de vrijgezellenfeestjes een flesje Cava besteld worden en/of hartige hapjes.

http://steen-goed.be
 


Atelier Steengoed

Atelier Steengoed servies beschilderen

 

Home