4FEEST.BE

VIER FEEST!

 Home
 

 Groepsuitstap
 
Adventure
 Ballonvaren
 Paintball
 Quad rijden
 Rondvaart
 Sportief
 Workshop
 Zeevissen

 

Zoektocht

Zoektocht

Een zoektocht organiseren in Antwerpen, Brugge, Gent, Mechelen, Leuven, Brussel, Oostende ...

VIZIT - stadswandelingen | fietstochten | citytrips | culinaire wandelingen


VIZIT begon in 1995 in Gent. Eerst op kleine schaal, maar inmiddels duiken onze gidsen zowat overal op. Geen buurt of thema blijft onbesproken. Geen specialiteit onbeproefd. Geen verhaal onverteld.

VIZIT in Gent
Gent met haar flamboyante geschiedenis, rebelse inborst en bitterzoete humor, heeft dan ook alle troeven om iedereen van 5 tot 105 te verbazen, intrigeren en amuseren.

VIZIT in Brussel
Nog te vaak is het onbekende Brussel onbemind. Reden genoeg voor onze gidsen om alle registers open te trekken en je het Brussel te tonen 'you love to hate'. Van Matongé tot de Marollen, van het centrum tot de Zavel, elke buurt leidt haar eigen leven en kent haar eigen keuken. M.a.w. Brussel heeft alle ingrediënten voor een ideale VIZIT-stad.

VIZIT in Antwerpen
Toen God op zoek was naar een geschikte plek voor zijn aards paradijs, viel zijn almachtig oog op een klein lapje grond genaamd Antverpia. Daar zou het geschieden en prompt werden Adam en Eva op de Groenplaats gedropt. Het hoeft bijgevolg geen betoog dat het wonderlijke Antwerpse dialect te boek staat als de oudste taal ter wereld. Althans in 'Origines Antwerpianae' (1569) van een zekere Goropius Becanus...

VIZIT in Oostende
Samen met Spa is Oostende de meest koninklijke der VIZIT- steden. Marie-Henriëtte mocht dan wel de koningin van de kuurstad zijn, in Oostende regeerden Leopold II en zijn vaste maîtresse Blanche Delacroix. Leopold II en zijn bouwzucht zijn vandaag nog steeds sterk voelbaar. Maar Oostende is meer dan een vroegere koninklijke residentie; de stad herleeft met kunst, groen en gastronomie.

VIZIT in Spa
Spa is altijd een beetje vakantie, aldus onze gidsen. Het resultaat laat zich raden. Ontspannen flaneren we van de ene charmante plek naar de andere. We brengen je in sneltempo op de hoogte van het mondaine verleden en roddelen historisch verantwoord over Marie-Henriëtte, ‘de koningin van Spa’, en haar monsieur Paul. Al deze informatie spoelen we door met een slokje geneeskrachtig bronwater. En lekker eten uiteraard.

U kunt ook een bezoek brengen aan Aalst, Kortrijk, Leuven, Doornik, Bergen en Roeselare.

VIZIT
Tel.: 09 / 233 76 89
Fax: 09 / 225 23 19
info@vizit.be
www.vizit.be
 


VIZIT in Oostende

VIZIT culinaire wandeling

 

 

City Xplore - Verkenningstochten en Fotozoektochten


City Xplore is een onafhankelijk organisatiebureau uit het Brabantse Zundert, dat met veel inzet en enthousiasme jullie familiedag, bedrijfsuitje, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt.
Zowel kleine als grote groepen kunnen bij City Xplore terecht! Je kunt kiezen voor één onderdeel, bijvoorbeeld een Fotozoektocht door Amsterdam, waarbij jullie zelf de activiteit begeleiden. City Xplore kan echter ook het hele programma voor jullie verzorgen, inclusief begeleiding en prijsuitreiking.

Een korte greep uit onze activiteiten:

Met Happen & Stappen komen jullie op de leukste plekjes van de stad en kunnen jullie genieten van de heerlijkste gerechten in 3 verschillende restaurants. Onderweg dienen jullie ludieke doe- en denkopdrachten uit te voeren. Tevens komen jullie ook nog het een en ander te weten over de stad!

Tijdens de Verkenningstocht lopen jullie een mooie route en komen langs de mooiste plekjes van de betreffende stad, waarbij allerlei teambuilding-opdrachten, vragen, historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt zijn. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten.

Crazy 19 met 19 komische opdrachten die jullie binnen een bepaalde tijd moeten zien te vervullen. Elke opdracht moet worden vastgelegd op foto of camera als bewijs. Het team met de meeste durf en de meeste goed uitgevoerd opdrachten is de winnaar van dit fantastische spel!

Ideaal voor een vrijgezellenfeest is de Vrijgezellenspeurtocht met o.a. een op-maat-gemaakte quiz. Ook heel leuk voor een vrijgezellendag of vriendenuitje is de Kroegenspeurtocht waarbij de route langs de gezelligste kroegen van de stad komt.
Onderweg krijgen jullie leuke muziekvragen en opdrachten.

Een variant op de “Ik hou van Holland speurtocht” is de speurtocht “Ik hou van België”. Tijdens de zoektocht door de stad krijgen de teams allerhande vragen en team-opdrachten die te maken hebben met de vaderlandse geschiedenis van België.
Deze supergezellige speurtocht is mogelijk in Mechelen, Antwerpen, Leuven, Brugge en Gent.

Als je meer van bossen en natuur houdt dan is ons outdoor-spel Klootschieten gecombineerd met vragen en opdrachten een erg leuke activiteit voor een familiedag, personeelsuitje of vriendenuitje.

Al onze activiteiten kunnen geheel op maat gemaakt worden en gecombineerd worden met lunch, diner, high tea, picknick, etc.

Onze stadsuitjes zijn mogelijk in de volgende plaatsen: Antwerpen, Brugge, Gent, Mechelen, Leuven, Maastricht, Middelburg, Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Amsterdam, Deventer, Utrecht, , Woerden, Zundert, Amersfoort, Naarden, Nijmegen, Arnhem, Dordrecht, Delft, Leiden.

Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.city-xplore.com.
 


City Xplore

 

 

Survival Life Outdoor en Adventure - Polleur (Luik)


In de Belgische Ardennen nabij Spa (30 min. of 48 km vanaf Maastricht) verzorgen wij zowel een- als meerdaagse arrangementen die vooral in het teken staan van survival, teambuilding, gezelligheid, groepsprestatie en het op een leuke manier omgaan met elkaar.

Bij de activiteiten die wij aanbieden staat jouw veiligheid voorop maar gezelligheid centraal. Indien je informatie aanvraagt via onze site kun je zelf een arrangement samenstellen of kiezen uit een standaard arrangement. Het is ook mogelijk om een programma met een specifiek doel, teambuilding of een training, naar jouw voorkeur samen te stellen.

Wij bieden in de Belgische Ardennen meer dan 35 verschillende Outdoor en Survival activiteiten aan.

Dropping XL
Wanneer het helemaal donker is, wordt iedereen verzameld. Met wagens wordt je naar een geheime plek gebracht. Hiervandaan zul je, na een instructie, met behulp van een kaart, GPS toestel, oleaat en kompas je weg terug moeten zien te vinden naar de camping. Een stukje (ont)spanning voor groot én klein! Om het extra spannend te maken zal er geen instructeur met jullie meelopen tijdens de dropping. Wees gerust! Iedere deelnemer is veilig thuis gekomen.... de ene groep wat vroeger dan de andere... maar dat is de uitdaging!

Portofoon Dropping
Bij deze ultieme teambuilder worden verschillende teams op een geheime plek in de omgeving afgezet. Slechts één team heeft de kaart. Dit team moet met behulp van een kaart, kompas en portofoon het andere team begeleiden naar een centrale ontmoetingsplaats. De andere teams hebben alleen een portofoon en zijn daarmee voor een groot gedeelte afhankelijk van het team met de kaart. Eenmaal samen zal de weg naar de accommodatie teruggevonden moeten worden. Om het echt op de teams aan te laten komen zal er geen instructeur meelopen tijdens deze portofoondropping.

Survival Life / Spa Adventure
Route du Congres 90
4910 Polleur
Tel: 0032 (0)87 30 77 30
Fax: 0032 (0)87 30 77 32


info@spa-adventure.be
www.survivallife.be
 


Survival Life Outdoor & Adventure

 

Home